Lid van Hellas? Dan kan je hier inloggen:
Voornaam:
Achternaam:
Inloggen als:
Wachtwoord:

Hulp nodig met inloggen?

Er zijn 3 bezoekers online

www.dicode.nl

De pupillen en junioren kunnen met verschillende wedstrijden meedoen. In het wedstrijdschema dat op de internetsite komt te staan wordt per wedstrijd aangegeven welke categorieŽn kunnen deelnemen. Pupillen worden automatisch opgegeven voor deelname aan de A-wedstrijden; dit zijn de competitiewedstrijden en de clubkampioenschappen (zie onder). Als je verhinderd bent dan moet je je afmelden. Voor de B- en C-wedstrijden moet je jezelf aanmelden. In de wedstrijdkalender op deze site wordt aangegeven of het om een A-, een B of een C-wedstrijd gaat.


A-wedstrijden

Pupillencompetitie

Bij de pupillencompetitie nemen de categorieŽn (jongens en meiden apart) het in de voorrondes drie keer op tegen verenigingen uit de regio. Deze wedstrijden zijn vaak aan het begin van het zomerseizoen (april/mei/juni). Deze drie voorrondes zijn er voor om zo veel mogelijk punten voor je team (Hellas) te halen. Wanneer we genoeg punten hebben gehaald kunnen we als groep naar de finale later in het zomerseizoen. Bij deze wedstrijden heb je per categorie een ander programma. Het programma bestaat in ieder geval uit een looponderdeel, een werponderdeel en springonderdeel. Soms staan ook de estafette en een lange afstand (600 of 1000 meter) op het programma. Na iedere wedstrijd krijg je een oorkonde met hierop je resultaten. Het leuke van competitiewedstrijden is dat je met je team probeert om zoveel mogelijk punten te halen. Dus niet alleen tegen elkaar, maar vooral met elkaar.

Juniorencompetitie

Tijdens de juniorencompetitiewedstrijden strijd je ook niet alleen, zoals tijdens de Ďnormaleí wedstrijden, maar je prestaties tellen mee in het team. Ieder teamlid neemt 2 onderdelen voor zijn rekening en eventueel nog een estafette. De trainers bepalen de opstelling, maar je kunt je favoriete onderdelen van te voren aangeven, hier zal rekening mee worden gehouden door de trainers.

Clubkampioenschappen

Aan het eind van het zomerseizoen (begin oktober) en aan het eind van het winterseizoen (eind maart) zijn de clubkampioenschappen. Hierbij doen er alleen maar leden van Hellas mee. Bij iedere categorie wordt degene die op de 1e plaats staat clubkampioen. Iedereen die meedoet, krijgt in ieder geval een oorkonde waarop je resultaten staan.


B-wedstrijden

Hellas Indoorwedstrijden

Dit zijn wedstrijden die binnen worden gehouden. Hellas organiseert iedere winter een drie indoorwedstrijden waarin je het kan opnemen tegen atleten van andere verenigingen. Deze vinden altijd plaats in Sportcentrum Galgenwaard.

Crosswedstrijden

In de winter heb je crosswedstrijden, dit zijn loopwedstrijden in het bos. Ook hier doen we samen met andere verenigingen aan mee. Per categorie loop je een afstand variŽrend van 600m bij de jongste pupillen tot 6000m bij de oudste junioren. Deze wedstrijden zijn laagdrempelig en geschikt voor ieder niveau. Wij doen als vereniging mee aan een crosscompetitie in de regio (3 wedstrijden + eventueel finale). Als je 3 wedstrijden meedoet, krijg je een leuke herinnering.


C-wedstrijden

Overige Indoorwedstrijden

Ook de andere verenigingen in Utrecht en omstreken organiseren indoorwedstrijden in Sportcentrum Galgenwaard. Deze zijn ook leuk om aan mee te doen, je kunt hier je persoonlijke records op de verschillende onderdelen verbeteren en prijzen verdienen als je in de top eindigt. Informatie hierover kun je via je trainer krijgen of kijk op de wedstrijdkalender op deze site.

D-Spelen, C-spelen & NKís

Tijdens deze wedstrijden doen de allerbeste junioren van Nederland mee. Hier kunnen zij strijden om de nationale titels. Bij sommige onderdelen doen wel 60 deelnemers mee, kunt hier dus ook aan meedoen als je geen Nederlands Kampioen wordt. Het zijn hele leuke wedstrijden waarin alles strak is georganiseerd met veel publiek.

powered by marcplatenkamp.nl
Disclaimer