Lid van Hellas? Dan kan je hier inloggen:
Voornaam:
Achternaam:
Inloggen als:
Wachtwoord:

Hulp nodig met inloggen?

Er zijn bezoekers online

www.dicode.nl
 • Privacy

  Op deze website worden persoonsgegevens verwerkt en weergegeven. Uiteraard doen we ons best om jouw privacy te waarborgen. We hebben een overeenkomst met het hostingsbedrijf waar de server draait waarop de database staat. In deze overeenkomst is de vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid omtrent de omgang met de persoonsgegevens geregeld.

  Atleten: Jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor het verwerken van presentielijsten en voor het verwerken van eventuele inschrijvingen voor trainingen, wedstrijden en activiteiten. Ook worden contactgegevens gebruikt voor mededelingen aan jou door trainers of vrijwilligers van Hellas. Deze persoonsgegevens worden verkregen via de ledenadministratie van Hellas Utrecht.
  Daarnaast kan je als atleet zelf persoonlijke gegevens invoeren in de vorm van extra persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld allergie) en logboeken of wedstrijdprestaties. Deze gegevens zijn nooit publiekelijk toegankelijk, maar sommige gegevens zijn wel zichtbaar voor andere leden of vrijwilligers van Hellas voor de verwerking van presentielijsten en inschrijvingen.
  Je kan op de site altijd terugvinden wat er over jou geregistreerd staat. Je gegevens worden enkele jaren bewaard, voor het maken van historische overzichten. Ook na afmelding bij Hellas worden de gegevens enkele jaren bewaard, omdat in de praktijk veel atleten na een tijd opnieuw lid worden en dan de bewaarde gegevens opnieuw kunnen gebruiken.
  De extra gegevens uit bijvoorbeeld logboeken kunnen op verzoek altijd gewist worden. De gegevens die nodig zijn voor het verwerken van de presentielijsten en inschrijvingen kunnen niet gewist worden zolang je lid bent van Hellas, maar kunnen daarna op verzoek wel geanonimiseerd worden.
  Het kan zijn dat jouw naam genoemd wordt of jouw afbeelding voorkomt in een nieuwsbericht op de site over bijvoorbeeld een activiteit of een wedstrijd of in ranglijsten zoals bijvoorbeeld clubrecords. Omdat dit journalistiek is over een evenement waaraan je bewust deelneemt, is dat toegestaan.

  Trainers en overige leden: Jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor de verwerking van trainingsoverzichten, het verwerken van presentielijsten en het verwerken van declaraties. Jouw naam is publiekelijk zichtbaar zolang je als trainer verbonden bent aan Hellas. Andere persoonsgegevens zijn afgeschermd. Op de website kan je altijd zien wat er over jou geregistreerd staat. Deze gegevens worden enkele jaren bewaard voor het maken van historische overzichten. Als je geen trainer meer bent van Hellas kunnen de gegevens op verzoek worden geanonimiseerd.

 • Plaatsbepaling

  De website HellasJeugd wordt op verzoek van Hellas door de webmaster van www.marcplatenkamp.nl gemaakt en onderhouden en draait ook op deze server.

 • Copyright

  De webmaster van www.marcplatenkamp.nl biedt aan belangstellenden de informatie op deze www-pagina's aan, maar behoudt het copyright op deze pagina's en het copyright op alle tekst, afbeeldingen en andere onderdelen op en van deze pagina's. Het is niet toegestaan om tekst, afbeeldingen of andere onderdelen op en van deze www-pagina's, in originele of gewijzigde vorm, aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke toestemming van de webmaster.

 • Aansprakelijkheid

  De informatie, tekst, afbeeldingen, links, e-mails en andere onderdelen op en van de www-pagina's van 'marcplatenkamp.nl' worden als service aangeboden door de webmaster. De webmaster aanvaardt geen aansprakelijkheid voortvloeiende uit gebruik, onnauwkeurigheid of onvolledigheid van tekst, afbeeldingen, informatie, links, e-mails of andere onderdelen op de www-pagina's, de server waar deze pagina's zich op bevinden of andere servers die via deze www-pagina's benaderbaar zijn.

 • Waarschuwing

  De webmaster behoudt het recht om alle reacties of andere uitingen te verwijderen van de website zonder opgaaf van reden en zonder bericht daarvan aan de betrokkene. De webmaster behoudt het recht om je te verwijderen uit de mailinglijsten van de website zonder opgaaf van reden en zonder bericht daarvan aan de betrokkene.

powered by marcplatenkamp.nl
Disclaimer