Lid van Hellas? Dan kan je hier inloggen:
Voornaam:
Achternaam:
Inloggen als:
Wachtwoord:

Hulp nodig met inloggen?

Er zijn 2 bezoekers online

www.dicode.nl

Er vinden werkzaamheden plaats aan de site! Excuses voor eventueel ongemak.

 • Hellas clubkampioenschappen op 6 oktober

  Door: Pam van de Bunt

  Op zondag 6 oktober vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen weer plaats. Voor heel Hellas het hoogtepunt van het seizoen. De wedstrijd is uiteraard op onze thuisbaan in Overvecht. Voor de jeugd zijn er na afloop pannenkoeken. Dus doe mee met de leukste wedstrijd van het jaar. Er zijn bij Hellas weinig verplichtingen maar voor de clubkampioenschappen verwachten we dat alle jeugdleden mee doen.

  Na de clubkampioenschappen worden de nieuwe jeugdselecties weer samengesteld. Deze zullen door de trainers worden opgesteld. Na de indoor clubkampioenschappen in maart is er een nieuw selectiemoment.

  Vrijwilligers gevraagd!

  De clubkampioenschappen kunnen, net als onze andere wedstrijden niet georganiseerd worden zonder hulp van jullie ouders, broers, vrienden of bekenden. Het Wedstrijd Organisatie Comite (WOC) is naarstig op zoek naar versterking. Taken zijn in onderling overleg en we houden rekening met je beschikbaarheid. Dus wil jij het WOC komen versterken? Stuur dan een mail naar: verenigingsbureau@hellasutrecth.nl

  En vergeet je niet in te schrijven voor de clubkampioenschappen. Doe dit nu gelijk op www.atletiek.nu (en geef daar ook aan of er iemand kan komen helpen).

  Tot zondag 6 oktober!

  de jeugdtrainers

  Meer informatie:website

  0 Foto's

  dinsdag 10 sep 2019

Reactie toevoegen

Naam:
Reactie:

powered by marcplatenkamp.nl
Disclaimer